Nytt boende!

Igår var tanken att vi skulle till "Landet" men blev ändrade planer då det inte fanns bord förrän vid nio och uteserveringen låg i skugga. Istället hamnade vi på "Helenes krog" på Maria Torget. Efter att ha intagit en STOR middag gick vi till Marie Leveau (stavas?). Blev ett kort besök och vi begav oss sedan till "Ett Ställe" på Söder. Var as trött och var väl hemma till halv tre och sjukt nog sov vi alla till tio?! Tack Adriana!

Idag blev det flytt och en visit till IKEA. Skulle inte köpa så mycket men summan hamnade iaf på lite mer än tusen kronor! Haha stört! Men nu är allt klart och Adriana sover sen åtta. Ska slö titta lite på tv och sedan blir det nog att gosa ner sig bredvid Adriana :) Här kommer lite bilder!


Glada gänget. Emma-Lou, Marcus och Robin! Lägg märke till jätteportionerna!


Världens godaste hamburgare!

Jag var som sagt inte sådär jättepigg...

Thnks fr th mmrs

Dags att gå till dagi med A. Sedan jobba, hem för ett snabbt ombyte och sedan ut och möta Marcus & Emma-Lou. Imorgon  blir det flytt. Helt sjukt.


Thank's for the memories


Fashion against aids

Gör en god gärning samtidigt som jag unnar mig lite shopping. Kläderna från H&M's Fashion Against Aids är unisex så det är bara att välja och vraka! Vissa saker är redan utsålda. Men lite shopping som dessutom leder till en god gärning? Go for it!



Som sagt, känns väldigt bra :) Bilderna är lånade från H&M's hemsida

Fashion against aids

Gör en god gärning samtidigt som jag unnar mig lite shopping. Kläderna från H&M's Fashion Against Aids är unisex så det är bara att välja och vraka! Vissa saker är redan utsålda. Men lite shopping som dessutom leder till en god gärning? Go for it!



Som sagt, känns väldigt bra :) Bilderna är lånade från H&M's hemsida

Å ja!

Får köpa ut den bärbara datorn som C köpte förra året! Så slipper fundera på alla bilder och skit :) Allt på den här datorn är mitt fast det är C som köpte den är det bara jag som använt den :) Är såå glad!


Dagens shopping

Ska ju som sagt flytta ochkände att vissa saker kan man faktiskt lämna kvar här och köpa nytt

Filt för dagarna som spenderas i solen

Gäst handdukar


Handdukar

Kökshandduk



Påslakan


En liten touch av det förflutna. Lite slitet, lite romantiskt och lite sött. I like!



Zzyzx


In Loving Memory


I feel I can't hold on

Just nu vet jag inte vad jag känner. Det känns så tomt. Jag försöker hitta musik som passar min sinnesstämning, men hur hittar man känslan som inte kan beskrivas? Jag hade en gång i tiden drömmar och ambitioner. Jag gjorde precis tvärtom när jag upplevde något nytt; känslan att vara behövd, att vara saknad av någon som visade tydligt.. Någon som gjorde allt och som visade "Jag vill ha dig till varje pris". I slutet skulle jag bara blivit en bortglömd trofé som samlade damm. Där det gyllene skenet har mattats av.

Jag har aldrig känt såhär.. Jag har aldrig känt mig så.. Förvirrad? Rädd? Arg? Osäker? Sorgsen? Avdomnad?

Jag vet inte vad det är för ord jag letar efter. Antagligen pga att jag aldrig stött på det förr. Jag har aldrig behövt det ordet. Jag har alltid gått vidare. Oavsett hur ont det gör. Jag har aldrig stannat. Jag vill inte stanna heller. Det känns som att jag missat något viktigt. Jag kommer att få en helt ny trygghet. Men jag är så besviken på mig själv. Det gör inte ont. Det känns så overkligt.

Hur i helvete kunde jag hamna här?

Jag behöver verkligen tänka. Ordentligt. Fattar inte varför jag känner den här rädslan. Jag vill bara smälla till mig själv och säga åt mig att skärpa mig. Jag vet ju vad jag håller på med och detaljerna fylls ut hela tiden.

Fan.

Påsken

Påslen firades hemma hos mamma och det var sjukt kul! Dessutom bjöds det på god mat:) Igår kväll bjöds det på fest och jag somnade som en stock och vaknade först åtta timmar senare i exakt samma ställning, men jag mådde iaf skit bra! Haha :)
Det blev påskjakt då barnen fck leta efter påskäggen och alla tre barnen älskade det! Så får hoppas på en repris nästa år, med lika bra väder ;) Känns helt underbart att man lyckas vara ledig och dessutom ha fint väder. Vad är oddsen för det?
Vad har ni gjort i påsk?


Snart dags för flytt

Jag tar upp den vita klänningen och minns kvällen som om den var igår. Hur jag står där på bardisken och skrattar medans jag dansar i alldeles för höga klackar. Jag dansar och kunde inte bry mig mindre. Jag hoppar ner och du tar emot mig. Vi skrattar.

Jag tar upp nästa klänning, den som du trodde var en topp. Den som var så kort att den precis täckte rumpan. Kvällen jag bar den fegade jag ur och satte på mig ett par leggings och fick så mycket komplimanger. Trots att du är på andra sidan rummet så slänger jag i väg ett leende över axeln. Även om vi inte står synligt sida vid sida inför världen kommer vi senare åka hem tillsammans. För det är ju trots allt vi.

Jag tar ut fler plagg från garderoben och lägger ner dem i flyttkartongen. Stannar vid klänningen jag bar vid Adrianas dop. Den som inte alls sitter bra idag. Ett ögonblick tänker jag lägga den i påsen med kläder som ska slängas, men ångrar mig och viker sedan ihop den och lägger den i flyttkartongen.

Jag går runt i lägenheten. Går in i badrummet och lindar in nagellacken i tidningspapper. Att riva sönder sida efter sida känns otroligt bra. Ju fler sidor jag river desto agressivare och snabbare går det.

Tre flyttkartonger senare inser jag att det enda jag äger är skor, smink, kläder och böcker. "Jag vill inte äga några saker, för den dagen jag går vill jag bara kunna ta min väska och gå ut genom dörren och aldrig vända mig om igen". Ett tänk som idag gör det svårt för mig. Jag har ingenting. Jag är återigen på ruta ett.

"Jag vill inte ha något viktigt eller dyrt. Allt jag någonsin haft som jag älskat eller som varit viktigt för mig när det kommer till saker har tagits ifrån mig. Jag behöver inget, jag klarar mig". Mina ögon fylls med tårar när jag minns skälen till dessa ord. Tårarna landar svarta på det vita skrivbordet och på kinderna syns antagligen svarta ränder. Det gör inte ont, det är inte jobbigt. Men för första gången på länge gråter jag. För helt plötsligt minns jag vem jag var innan allt det här.

...

"När saker inte går som du planerat ger du hellre upp än kämpar på. Den ovanan måste du övervinna. Stjärnorna stöttar dig om du försöker. Du har mycket att vinna."

word

Paulo Coelho
You are the light of the world. Shine, and darkness will disappear.

Underbara fredag!

Känns verkligen som lördag! Vid elvatiden åkte vi till Rådsparken i Huddinge tillsammans med mamma, min bror och hans barn. Adriana tyckte det var jätte häftigt med hönsen och ankorna. Vi såg även åsnor, getter och kaniner. Blev ett blåmärke i ansiktet på Adriana men annars var det underbart!

Solen skiner fortfarande och medans Adriana sov middag lyckades jag sola på balkongen i två timmar :) Om jag fått någon färg vet jag inte än men det kändes grymt bra! Funderar på utgång ikväll om det händer något vill säga. Inget hårt med tanke på att jag tänkte gå ut imorn och dessutom ska på påsklunch hos mamma vid ett tiden.

Fick flyttkartonger idag så nu är det bara att börja packa. Känns konstigt att tömma lägenheten på allt man äger då jag aldrig flyttat ut någonstans. I förra lägenheten packade C och alla andra medans jag var i dalarna med Adriana. Och från mamma flyttade jag ju aldrig ut, utan har fortfarande kvar allt där.

Vad hittar ni på ikväll?


Lyckokänsla

Känslan ifrån helgen sitter fortfarande i. Det var verkligen en spark i rumpan och jag känner mig inte längre tyngd av allt runt omkring. Sakta men säkert kan jag andas igen och vakna upp utvilad på morgonen. Det får bli som det blir. Dags att kämpa.

Nästa helg flyttar jag så i helgen blir det att packa som en galning. Har en del grejer jag har samlat på mig under åren så det blir ett perfekt tillfälle att rensa ut en (hel) del. Har egentligen aldrig flyttat hemifrån mamma så har massa saker där. Men de får helt enkelt stå. Antar att det blir en tripp till ikea då jag behöver täcken och kuddar. Ska flytta in så mycket som möjligt även om det är ett tillfälligt hem så måste det bli ett riktigt hem för Adriana.

Känns faktiskt rätt spännande. Tror den här sommaren kan bli riktigt bra.




Måndag

I helgen blir det att packa som fan. Har massa saker i källaren (trot jag?), och en hel kläder som ska tvättas. Känns lite jobbigt att inte veta hur länge jag kommer att bo hos min bror då jag inte vill tränga mig på allt för mycket. Men det är den enda lösningen tills jag hittar MIN lägenhet.

Jag klarar mig alltid, är mest orolig för hur Adriana tar förändringen. Men vi får se. Hon är tuff min tjej. Jag hoppas bara att hon inte påverkas för mycket. Men fattar inte hur jag ska klara att vara ifrån henne varannan vecka. Jag har lixom aldrig varit ifrån henne så länge. Vet inte heller riktigt hur vi ska dela upp hennes saker. Vilka leksaker ska vara vart? Vilka måste man kasta fram och tillbaka varje vecka? Hur mkt kläder ska vara hos mig? Hur mycket kvar här?

Just nu känner jag mig ändå rätt lugn. Men herregud vad jag kommer få stressa på morgonen de veckor jag har Adriana haha! Men det får gå. Nu verkar äntligen sommaren vara på väg och efter den här helgen är humöret på topp.

Känner mig trots allt något som kan kallas lycklig. Lite sådär.. Glad i själen

Haha fyllo!

Jag kommer

Årets sommarplåga?

Dagens bilder

Fullt upp denna helg med mycket fest! Men ingen tid går förlorad här inte och dagen har spenderats i Liljeholmens Galleria. Blev nya skor till Adriana och lite smink, solglasögon och en plånbok till mig ;) Sedan åt vi lite mat och gick till parken

Mammas shopping tjej i sina nya skor

Jag var inte den enda som testade solglasögon


Fort ska det gå!

Sötast

Titta! Mamma! Titta! Blommor!

Bildbomb!

Fredag:

Middag på Sarah's balkong


Bacardi Watermelon med sprite & lime

Och den obligatoriska Coronan

Börjar bra..

Vackraste Sarah


Lördagen

Återigen på Sarah's balkong ett dygn senare i betydligt sämre skick än dagen innan...


Påväg till lördagens fest

Där det bjöds på Sangria.. Som jag med tanke på fredagen avstod ifrån..

Det bjöds även på en hel del mat. Detta är inte min tallrik med tanke på min diet såg Sarah's betydligt roligare ut

Helena & Emma-Lou

Sarah!

Lägg märke till mina nya favorit leggings

Sarah x 2

Vägen till stationen var allt annat än tråkig

Gårdagens outfit

Paparazzi

Överlevde gårdagen...

Herregud vad kul jag hade igår! Eller så var jag bara otroligt full haha! Var många år sen jag var så full som igår, men känns rätt okej nu. Snart är det dags att fixa till sig och dra hem till Emma-Lou.
Sarah och jag innan utgången

Bättre

Känner mig rätt bra och ÄNTLIGEN kan jag gå tillbaka till jobbet imorn. Än så länge har det inte varit något problem att ändra kosten men det blir en del googlande på recept haha! I helgen blir det fullt upp. På fredag ska jag hem till Sarah efter jobbet. På lördagen är det dags att fira Emma-Lou (som påstår att hon nyss fyllt 21, trots att årtalet säger något annat). Nog första gången på nästan två år jag något två kvällar i rad så får se hur kroppen mår efter det. Emma-Lou kommer bjuda på en hel del mat och som tur är finns det en hel del som passar min diet. Underbart!

Så nu blir det att fundera på vad fan man ska ha på sig? Ska försöka rota lite i garderoben imorn innan Adriana går och lägger sig och försöka hitta bra kombinationer. Kameran kommer SJÄLVKLART att få följa med under helgen. Ser verkligen fram emot den här helgen :)


Lite glad i själen faktiskt...

The take over, the breaks over


Don't pretend you ever forgot about me.

Dream on

I know it's everybody's sin 
You got to lose to know how to win

Känner mig bättre

Känner mig bättre. Inte helt bra men bättre. Lyckades idag få i mig lite mat. Förhoppningsvis jobb på torsdag. Lovely!


I'm on the right track baby

Min nya diet

  • Måste ju lägga om kosten iom magkatarren. Det här var det jag fick fram via google
  • Kokt mat, t.ex. potatis, ris, bulgur, pasta, couscous, fisk, grönsaker, havregrynsgröt.
  • Frukt. Torkad som färsk går lika bra. Håller igång magen.
  • Bröd, skorpor, kex.
  • Mild fil.
  • Osaltade nötter.
  • Vatten utan kolsyra. (Man blir tillräckligt rapig av katarren)
  • Nikotintuggummin om du inte kan eller vill ge upp tobaken helt och hållet en period.
  • Att äta i lugn och ro! Tugga ordentligt, och lägg ner gaffeln mellan varje tugga.
  • Alkoholfritt på utekvällen. Två vita veckor har ingen dött av. Tror jag.
  • Vila! Stanna hemma en dag tills magen hunnit lugna ner sig. Lägg en extra kudde under huvudet så kan du minska läckaget från magmunnen till strupen.
Måltidsförslag:
  • Kokt fisk med kokt ris och kokta grönsaker med en klick creme fraiche.
  • Grönsaksgryta.
  • Havregrynsgröt med äppelmos.
  • Pasta med creme fraiche och färska örter.
  • Potatismos, fiskpinnar och spenatstuvning.
Blir väl att äta mycket sushi och havregrynsgröt närmsta tiden...

Tisdag

Har fortfarande ont och klarar knappt att gå fram och tillbaka till Adrianas dagis som ligger typ 2 minuter härifrån. Har inte lyckats få i mig någon mat idag och igår blev det inte många tuggor från middagen. På ett sätt är jag vrålhungrig å andra sidan har jag för ont för att ens tänka på vad jag ska laga. Idag har jag dessutom haft hälsbränna. Underbart. Varför inte när vi ändå håller på? Och nu när jag verkligen inte kan vara sjuk. I huvudet känns det som att jag orkar och jag slutar aldrig att bli förvånad över smärtan som infinner sig i en protest.
Mitt psyke orkar, men kroppen börjar ge upp.


Teenage Dream


110411 - Måndag

Vaknade långt innan väckarklockan ringde pga magont. Gick upp och började sminka mig och insåg att jag mår inte bra. Inte alls bra. Så sjukanmälde mig för det fanns verkligen inte en chans att ta sig till jobbet. Helt sjukt hur dålig jag har varit senaste tiden. Den här gången är det troligtvis magkatarr så får släpa mig till jobber imorn oavsett. För magkatarr dör man inte av. Tror jag inte iaf. Väl snarare allt jävla stressande som kommer ta kål på mig.
Så inte döende, den här gången. Vi har satt datum för flytten så det blir vid månadsskiftet. Då flyttar jag till Västberga, sedan får vi se hur länge jag bor där och vart jag hamnar sen. Om C och jag löser allt eller om det verkligen är helt slut. Man vet aldrig.
Jag hatar verkligen att göra såhär mot Adriana. Jag hoppas att hon inte tar allt för stor skada av det
När Adriana var liten brukade vi sjunga mycket Sing Star, sen en dag "sjöng" hon plötsligt med. Det lät inte vackert men kul var det!

Söndag

Idag finns det inte så mycket inplanerat. Inget alls faktiskt, men funderar på att fixa till mig och sen dra någonstans med Adriana när hon vaknat. Min bror ringde och frågade om jag skulle följa med och hämta sängen hos mamma precis när Adriana somnat, så det var ju lite typiskt.
Men fint väder ute så vi kanske går till parken om hon vill.
Calle kommer inte hem förrän ikväll så vi har ju några timmar att slå ihjäl. Ska kanske kolla om någon vill hitta på något. Känns som att jag inte har träffat människor på evigheter. Känns som att jag inte har gjort annat än jobbat senaste tiden.

MCR


Tack

Varför är det så svårt att gå vidare när det kommer till större förändringar? Istället för att få det gjort så drar man ut på det för att man vet att det kommer att bli tufft. Jag önskar att jag vore lite tuffare, men för första gången i mitt liv är jag rädd. Jag känner att jag inte riktigt klarar av att stå på två ben och hellre vill fly.

Inom kort så kommer jag att flytta. Jag måste fixa flyttkartonger och se vad jag ska ta med mig till Adriana och vad som ska vara kvar här. Flytten är bara tillfällig och handlar om ett par månader sedan blir det förhoppningsvis en flytt till mitt nya permanenta hem. MITT egna hem. Jag tänker väldigt mycket på hur Adriana kommer att hantera denna flytt. Men barn är oftast tuffare än man tror så det kommer säkert gå bra. Är väl bara jag som mamma som känner att jag misslyckats då jag inte kan ge henne mamma-pappa-barn-familjen.

Jag är glad över att ha mina nära och kära som ställer upp. De räddar mig när jag behöver räddas. Tack för att ni finns

Du kommer alltid att komma i första hand. Mår du bra så kan jag andas.

Get it right


Mitt öga

Nämnde ju för er tidigare att jag fick någon typ infektion eller skit i ögat. Blev helt knallrött och gjorde skit ont. Dock inget var eller kladd. Nu när jag testade inställningarna på min kamera såg jag att det fortfarande är rätt rött jämfört med andra ögat
Ser ni? Det är på mitt vänstra öga. Men det är på bättringsväg och såg mycket värre ut för en vecka sen

Solariebrun

Solningen börjar äntligen ge resultat. Känns så himla skönt att redan vara brun nu när våren kommer. Jag har genom åren märkt att av någon anledning är jag alltid blekast på sommaren, så känns skönt att vara brunare än de flesta just nu ;)

Min nya lilla vän

En ljusrosa liten Canon med ett batteri som man bara laddar lite då och då. Så inget mer "Jag måste köpa nya batterier"

Tillfreds......

Man kan inte bygga ett förhållande på sex. Attraktion och att vara kär är två helt skilda saker. Även om skillnaden ibland kan vara svår att känna. Jag har några gånger under mitt liv blandat ihop dessa två saker. Jag har även lärt mig att man inte kan ha ett förhållande utan sex.

Det finns saker som är viktigt för mig när det kommer till relationer. Något som jag har märkt är en riktig turn off. Okunskap. Sådant kan ibland undvikas att synas om samtalsämnena endast handlar om vardagen och det omkring. Och sedan när det upptäcks.. Då försvinner känslorna på ett ögonblick. Spelar ingen roll vad som varit. Helt plötsligt är det tomt. Och jag kan inte bry mig mindre. Men å andra sidan kan jag inte påstå att jag tänder på någon bara för att den är smart.

Jag vet inte egentligen vad som är viktigt i en relation. Vissa saker är helt självklara medans andra kan variera något enorm och ändå inge samma känsla.

Jag är väl egentligen som alla andra. Jag vill ha det jag inte kan få... Eller åtminstone det jag inte kan behålla. Och det har visat att det är en sorg i sig. Alla mina relationer har haft en visst komplicerat inslag, men jag ser det som att det är så relationer är.

Är helt plötsligt fruktansvärt nöjd med läget på den punkten. Jag behövde visst bara vända om en bit.

Trött man blir

Om du ska ljuga så gör det bra. Förstår inte varför man ska skapa en lögn när den ses igenom innan meningen nåt sin punkt. Ett dåligt samvete rättfärdigar inte en lögn. Säg som det är istället. Det vinner du så mycket på i längden.

En mes är vad du är.

I'm okey

Ska alldeles strax gå och lägga mig. Vissa oros moln har börjat blåsa bort men som pricken över i har det kommit nya gråa moln. Saker och ting har tagit en annan vändning än vad jag räknat med. Antar att det bara är att ta en dag i taget och handla därefter. Närmsta tiden är det bara jobb som gäller. Jobb och så mycket tid som möjligt med Adriana.

Känner mig lite ledsen. Men det är okej. Faktiskt. Dags för sängen...

Längtar till sommarlovet då vi får flera dagar ihop. Bara du och jag hjärtat.

BLÄ

Senaste två veckorna har jag haft magsjuka, någon typ av ögoninfektion, huvudvärk som satt i konstant flera dagar, halsont och ont i öronen. Nu har det släppt men istället har jag svårt att sova och drömmer mardrömmar. Som pricken över i är detta bara det fysiska och även privat och runt omkring mig händer saker som inte direkt går i min riktning. Kaos överallt. Trodde mitt tålamod höll på ta slut igår då Adriana tog sönder min plånbok.,.. Sen kom den här dagen. Jises.. Som om inte förra veckan var nog.
Jag fattar verkligen inte. Sån  otur jag haft senaste tiden me allt är helt otroligt. Förut har jag alltid bestämt mig för något och gjort det.. Känns som allt flyt jag en gång haft har försvunnit och nu är det bara hinder jag inte kommer över som står i vägen. Just my luck.

Fan.

Så ni vet..

Mitt aprilskämt var att ändra min relationsstatus på Facebook. Det var allt. Men urartade något. Så fortfarande singel.
Så ni vet.
April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!

April april

Från början var tanken att lura en person. Resultatet blev istället att flera gick på detta april skämt. De som inte gjorde det hängde på och gjorde det mer trovärdigt. Till en början skrattade jag och blev förvånad över hur det hela utvecklades. Å andra sidan finns det vissa personer som gjorde mig otroligt besviken.
Många blev glada för min skull, andra kunde inte låta bli att spy ut sitt ogillande. Kommentarer som är allt annat än okej nådde mig.
Jag fick bland annat veta att flera av C's vänner ringt och sagt att han ska slänga ut mig. Fick även höra att de inte gillar mig. Och de har dessutom sagt en hel del annan skit. Trist att det skulle komma fram pga ett aprilskämt. Det visade sig även att de som borde finnas där i alla lägen.. Uppenbarligen inte gör det. På ett sätt är jag väldigt glad över att jag genomförde detta aprilskämt. På ett annat sätt har jag fortfarande lite svårt att acceptera hur många som faktiskt är falska bekanta som snackar skit så fort de får möjligheten.
Hur fan kan man ens komma på tanken att lägga sig i hur jag och C gör för att Adriana ska få det så bra som möjligt? Vi bor inte ihop för att vi vill. Vi gör det för att jag inte fått lägenhet. Att försöka få honom att kasta ut mig på gatan.. Vad fan är det för stil? Och på vilket sätt skulle det gynna någon av oss? Jag lämnar Adriana VARJE dag på dagis och hämtar tre dagar i veckan. Varför? För att annars skulle våran dotter gå tio timmar på dagis varje dag. OCH så skulle C behöva jobba två timmar mindre per dag för att ens klara det. Mindre pengar och mer tid på dagis för Adriana.
Hur fan kan ni tycka det är en bra idé? Såpass att ni försöker övertala honom och slutar först när han avslöjar att det är ett aprilskämt?! Lägg er aldrig någonsin i hur vi försöker göra det bästa för Adriana och ge henne kortast möjliga tid på dagis och så mkt tid med oss som vi bara kan få.
Att sedan en viss person börjar snacka så grymt mycket skit och sprida rykten. Det är MITT liv. MITT val. Du ÄR en person som ska stötta mig i allt. Fy fan vad besviken jag är på dig just nu och jag hoppas verkligen att du ger mig en ordentlig ursäkt.

RSS 2.0