Finns tydligen någon där uppe

Insåg just att jag är klar med veckans uppgifter och gissa vem som precis hittade en avi till student presenten på hallgolvet?

Tack!

Finns tydligen någon där uppe

Insåg just att jag är klar med veckans uppgifter och gissa vem som precis hittade en avi till student presenten på hallgolvet?

Tack!

Haha

Underbara liv.Just nu ler jag och ser fram emot närmsta veckan. Alldeles strax är det dags att plugga lite, ha tvättstugan och se DH. Har hunnit jobba, shoppa, passa barn och packa upp en flyttlåda.

Läser en gammal bekants blogg och kan inte låta bli att tro på karma. Efter att ha snackat skit om alla sina vänner -både de som alltid fanns där och de som inte gjorde det men alltid välkomnade personen iaf. Tårarna rinner tydligen och personens inre äter upp denne inifrån. Ärligt vad trodde du? Varför tror du själv att ingen svarar längre när du ringer eller stöter dig ifrån sig? Man kan inte snacka skit om allt och alla och förvänta sig att de alltid ska stå kvar vid din sida. Du gick för långt och nu kommer samvetet ikapp dig. Varför spelar du så förvånad? Den ende som tycker synd om dig är du. Sluta kasta bort mer tid och ryck upp dig.

Allt i mitt liv flyter inte på som jag vill. Har bland annat beställt en morsdag present och min bror student present som hamnade i typ skåne.. Förhoppningvis så kommer det imorn, men troligtvis inte i tid för att ge till min bror på hans student :(

Men kanske är lyckan med mig imorn.. Håll tummarna...

Fullrulle hela veckan!

Känner mig förvånansvärt pigg denna måndag trots sömnbrist och att jag jobbat. Direkt efter jobbet stack jag till skolan i en timme för att sedan kasta mig över de första uppgifterna så fort jag kommit hem och slängt i mig middagen. Den första veckan ska vi läsa en valfri bok och skriva om, svara på en blankett, göra diagnoser och skriva ett brev på engelska och linda in lite svar på vissa frågor i detta brev. Skrivuppgiften och diagnoserna är klara. Så imorn blir det att köpa en engelskroman och sträckläsa. Blanketten fyller jag i så fort jag fått ett svar på en fråga av min lärare :) Börjar bra! Om tre, fyra veckor är det prov men det ska jag nog klara av! :) Resten av veckan ser ut såhär:

  • Tisdag: Jobba, sola, köpa bok, ha tvättstuga, läsa, se Desperate Housewives
  • Onsdag: Min lillebror tar studenten
  • Torsdag: Adriana fyller 2 år! Läsa boken.
  • Fredag: Städa som fan, läsa bok på balkongen om det är fint väder. Annars bara läsa bok
  • Lördag: Inflyttningsfest
  • Söndag: Släkt träff, troligtvis väldigt bakis. Har förhoppningsvis läst ut boken så jag kan göra klart den uppgiften.
Ska ju göra blankettgrejen också. Men den blir på torsdag eller fredag då jag även tar tag i nästa veckas uppgifter. Målet är att hela tiden ligga före ;)
Det går bra nu

Back to black...


110529

Jag har alltid älskat att vara singel. Att kunna göra vad jag vill med vem jag vill när det passat mig. Jag antar att jag trodde att efter ett tag som singel skulle allt bli som det var sist jag var singel. Efter att ha varit singel i vaddå, 8 månader om inte mer är jag fortfarande ensam. Alla de säkra korten har gått vidare och är idag sambos, förlovade osv..

En annan sak är ju att jag inte är 18/19 längre. Jag ser heller inte ut att vara det. När vi avslutade vår relation gjorde jag iof inte det för att vara singel, utan för att jag inte orkade mer. Gjorde väl ingen av oss då ingen bad den andre att stanna. Helt plötsligt är jag bara ensam. Osynlig. Jag ser mig själv i spegeln och inser att jag inte ser ut som den 22 åring jag faktiskt är. Jag ser bara gammal och sliten ut. Hur går man egentligen vidare? Hur bygger man upp allt på nytt?

Jag har aldrig varit den snyggaste i tjejgänget, heller inte den som väckt mest uppmärksamhet på en krog eller i klassen. Jag känner mig inte osäker, det handlar inte om det. Det handlar om att jag har blivit så himla självmedveten om att jag bara är en i mängden. Jag hatar dessa ensamma kvällar. Jag börjar tänka alldeles för mycket. Jag vill bara smälla till mig själv och få mig att skärpa mig.

Att skriva att jag inte får någon uppmärksamhet är väl inte helt sant, inte egentligen. Men den får jag mest av såna jag aldrig ens skulle kunna tänka mig att .. Ja, vem vet. Jag orkar inte med folk som saknar allmänbildning eller förmågan att tänka själv. Jag orkar inte rädda folk eller hjälpa dem att stå. Jag är inte ens säker på att JAG står med båda fötterna på jorden. Vad hände med alla riktiga män?

Någonstans hoppas jag att jag blir som förr. Där jag bara kan stänga av känslorna helt. Jag har upptäckt att jag fortfarande kan ta upp kontakter och bryta dem helt utan minsta ånger eller känsla.

Rolling in the deep





Att byta känsla kan gå väldigt fort

Igår vaknade jag upp med en helt annan känsla än idag. Idag ville jag inte ens gå upp. Idag är jag besviken efter gårdagens förhoppningar. Vissa saker kommer aldrig att ändras. Alla ord blev helt plötsligt så tomma. Dagar av meddelanden med ord om saknad. Vad betyder de idag?

Idag betyder jag ingenting.
Jag önskar att jag gjorde det. Idag minns jag en gång för många år sen..

Jag är arg. Jag packar mina saker och slänger ner det i en väska som passande nog rymmer det mesta. Du ser på mig men varken gör eller säger något. "Jag går nu och går jag kommer jag aldrig tillbaka. Fattar du det?". Du ser inte på mig och förblir tyst. När jag inte har fler saker att packa ner vänder jag mig emot dig "Fan för dig". Jag går ut genom dörren som leder till uteplatsen. Jag hinner bara några meter innan jag hör dig "Camilla! Vänta". Jag vänder mig om och ser dig stå i dörren. "Jag vill gärna ha mina nycklar". Jag känner hur jag blir alldeles kall "De ligger på bordet vid datorn". Jag vänder mig om och fortsätter mot busshållsplatsen. Jag hoppas höra dina steg bakom mig.

Inga steg hörs förutom mina egna. Jag sätter mig vid busshållsplatsen. Inga sms. Ingenting. Bussen kommer och när jag kommer till centralen känner jag att jag inte vill vara ensam. Jag tar upp telefonen och ringer det första säkra kortet jag har. Jag kommer hem till honom och dricker och beklagar mig. Jag känner mig orättvist behandlad. Vi sitter och pratar långt in på morgonen. Han om hans problem och jag om mina.

Jag säger upp mig från jobbet. Närmsta veckorna tar jag alla mina sparpengar och super upp dem. Festar, sover och super. Jag ser dig ibland. Men du går när jag sätter mig vid samma bord. Du ersätts med andra. Men jag kan inte släppa dig, jag visste inte ens att jag kunde såra någon. Jag visste inte att någon kunde vara så kär i mig att han lyssnade på låtar och få dem att handla om mig.

Jag saknar den du var.




Ååå!

Vad härligt det är att se folk man inte sett på länge dyka upp på tv! Särskilt när det är folk som får sina drömmar uppfyllda. En trevligare och charmigare kille få man leta efter!

Kvällen är din Michele!

Dream until your dreams come true

Lyssnar på fin musik och är lite glad i själen. Drömmer mig bort. Till en annan tid.


2008

I know what I want

En gammal vän sa en gång till mig "Det är aldrig försent". Idag funderar jag på om det gäller allt? Jag förstår att det finns vissa undantag. Men i stora drag?

En helt annan person sa "Du vet att du bara är tillfällig". När jag frågade vad han egentligen menade med detta uttalande svarande han "Men Camilla, du om någon borde veta vad jag pratar om. Allt är bara tillfälligt. Ingenting kommer någonsin alltid vara som det är".

Kanske är det inte försent. Kanske, kan jag ställa allt tillrätta. Kanske kan jag göra en U-sväng och vända om och ta rätt väg. Jag vet vad jag vill nu. Jag vet hur jag vill leva. Jag vet vilken dröm jag vill följa. Jag vet vad som får mig att andas.

"Va? Är det vad du jobbar med idag? Haha jag som alltid trodde du skulle bli advokat eller jobba för människors rättigheter eller något åt det hållet! Ha en lägenhet där du tillbringade kvällarna med att skriva en bok för att kunna slå folk i huvudet och få dem att fatta"

De senaste åren har varit väldigt händelserika. Mycket har förändrats. Jag har aldrig gillat förändringar jag inte kan påverka. Jag har alltid följt med och försökt ignorera alla känslor som kommer med dessa förändringar och ta mig igenom dem så känslokallt som möjligt.

Jag vet vad jag vill. Och jag vet vad jag måste göra.


...


Not ready to make nice


Om sanningen ska fram...


...


Mycket ensamt här ikväll

Adriana sover och jag är för tillfället tillbaka i den lägenheten som vi skulle uppfostra våra barn i. Lägenheten där vår lilla familj skulle glädjas åt varje framsteg. Där livet skulle börja. Det enda jag hör är tystnad och det enda jag känner är den tomhet som infinner sig.

Jag kan inte låta bli att sucka. Försöker tränga bort känslan. Hur kommer det egentligen bli när jag är helt ensam varannan vecka? Jag vill inte vara ensam. Jag vill ha någon att se dåliga serier med. Någon som jag kan gosa in mig hos som säger att det kommer att bli okej. Någon jag kan vända blicken emot och ge det där leendet över axeln.

Jag vill inte ha någon annan.
With or without you.
I can't live with or without you.



Veckan som gått

Veckan har gått otroligt fort! Imorgon är det redan dags att lämna tillbaka Adriana, men ska ta henne igen på torsdag då hennes pappa åker utomlands! Sedan tar han henne nästa lördag och sen är hon min igen måndag kväll :)
Det finns en del fördelar med att ha varannan vecka. Man hinner med så mycket och får tid till sig själv. Man hinner återhämta sig och sova ut och bli mer effektiv. Dessutom verkar Adriana må mycket bättre av det här och har inte haft några som helst problem att anpassa sig!

I helgen har vi haft alla barnen. Första kvällen tog det lite tid för dem att somna och på lördagen turades vi alla om att vara griniga efter en natt med för lite sömn. Men igår och idag somnade alla bra och den här dagen flög förbi! Vi har varit i leksaksaffären och på biblioteket. Barnen fick även nya solglasögon och var utan tvekan coolast i stan när vi lämnade SKHLM. Haha :)

Det går bra nu


Adriana älskar att kolla i sina fotoböcker! Gör en en gång i halvåret och passar även på att lägga in bilder på mig och Calle då jag själv saknar bilder på hur mina föräldrar såg ut som unga


Then why did you say something?!


Tiden rusar verkligen i väg!

Redan onsdag och värmen verkar hålla i sig! Underbara sommar! Adriana har tagit typ en timme på sig att somna igår och idag men ntar att det är sådant man får räkna med. Lite kinkig i humöret men annars så! Ser fram emot helgen :)

I helgen kommer alla kusiner hänga här så blir nog full rulle!

Glöm inte att tävla på Emma-Lou's blogg och ta chansen att vinna en årsförbrukning av Coca-Cola!

Måndag

Jobbade länge idag och kom hem sent. Men brorsan fixade tvätten och storhandlingen och maten stod färdig på bordet när jag kom hem. Imorn hämtar mamma Adriana och jag ska verkligen skynda mig hem från jobbet. Ska bli så kul att ha henne hos mig igen :) Älskade bebis!

Snart dags för sängen. Det är en dag imorn också :)

Ses snart hjärtat!

Inlägget som inte las in igår

Senaste veckan har flygit förbi! Hunnit sola, färga håret, sova hela nätter, duscha i lugn och ro och idag har jag spenderat hela dagen med en bok på balkongen. Imorgon är det en vecka sen jag lämnade Adriana på dagis. Visst har jag träffat henne lite snabbt i torsdags, men herregud vad jag längtar tills tisdag kväll då det är min tur att ha henne :)

Jag kan inte annat än medge att det är skönt med en veckas barnfrihet men jag hade hellre haft henne hos mig. Känner mig som en ny människa faktiskt. Har ju aldrig varit ifrån Adriana så här länge och har inte sovit såhär ostört flera nätter på ca 3 år.

Läste Ann Söderlund(?) "Vi knullar ju ändå inte" och kom och tänka på hur många människor som får ge ut böcker som är helt poänglösa. Det var som att läsa vilken blogg som helst. Ingen direkt handling, inget som ger någon egentlig inblick i hennes liv, utan lite funderingar och tankar man kan ha ibland och vissa samtal som är "värda att nämnas", mycket upprepande meningar som ex "Kvinnor från Venus och Män är från Mars" eller "Skitit i det blå skåpet" och svävade iväg lite här och var och missade själva poängen. Jag fattade den då inte..

Jag vet att jag är en sådan som är expert på att upprepa ord allt för mycket. Men samma mening flera gånger på en sida? Jises...

Juste han även läsa ut en annan bok nämligen "Segraren står ensam" Av Paulo Coelho. Jag älskar Paulos böcker, men den här träffade mig inte alls. Man älskar kvinnan, kvinnan lämnar mannen för en annan och han ska hämnas. Han dödar personer som kommer i hans väg för att ge kvinnan en hint om vad han kan åstadkomma och att han inte tänker låta henne komma ostraffat undan. Han skickar kryptiska sms som hon i sin tur ignorerar. Oskyldiga människor dör och när han tillslut står öga mot öga med kvinnan som total ignorerat honom säger han till henne att hon inte var värd det. Han dödar kvinnan och hennes man och åker därifrån. Slut.

Vad poängen är? Att det är aldrig värt att döda någon för att man älskar någon? Live and let go? Ska spara boken och läsa den sen igen. Jag har aldrig varit så kär att jag kunnat göra vad som helst för den, ännu mindre döda för dennes skull. Men när jag träffar denne man så kanske jag vet och får förståelse för boken.  Time will tell.

Haha

Man tycker ju att jag borde uppdatera som fan nu när jag är barnfri, men nej. Vet inte varför men det har bara blivit så. M står och bakar och idag fick jag träffa Adriana! Inte sett henne sen i måndags morse. Herregud vad jag saknat henne! Älskade bebis! Vi köpte ett par stövlar från Polarna och Pyret. Ni vet de där klassiska röda med vita ränder? Hon älskade dem!

Veckan har gått bra och otroligt fort. Har anpassat mig rätt bra och inte ångrat mig för en sekund. Adressändringen är gjord och det känns väldigt bra :) Sitter och små planerar inför inflyttningsfesten 4 juni och det ser ut som att en del gamla ansikten dyker upp  :)

Imorgon är det fredag, men har inga större planer inför helgen. Inga alls faktiskt :P

Vad har ni för planer inför helgen?


Tävlingen ni inte får missa! Vinn en årsförbrukning av Coca-Cola!

Emma-Lou har världens bästa tävling just nu! Nu har ni en chans att vinna en årsförbrukning av Coca-Cola! Typ min stora dröm tävling! Vill ni vara med och tävla? Gå då in på denna länk

Jag bara MÅSTE vinna denna tävling!


Anledningen till att jag vill vinna den här tävlingen är att jag har väldigt få "måsten" men Coca-Cola är ett av dem. Det är något som passar mig i alla lägen och alltid mitt första val när det kommer till dryck. Att vinna denna tävling skulle betyda en hel del för mig och det positiva skulle vara alla pengar jag skulle kunna spara, särskilt nu när jag behöver det som bäst!

Såhåll tummarna för mig nu!

Att släppa taget

Paulo Coelho
Things pass, and the best we can do is to let them really go away.


Snodd lista!

Min kvinnliga sida:

[/]Köpt en hårfön Ja, men äger ingen

[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[X] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?

[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?

[x] Funderat på namn åt mina barn?

[/] Druckit Cosmopolitan Vet inte riktigt. KAN ha gjort det..?
[X]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[X]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?

[X] Känt mig sugen på en kopp te?

[X]Känt glädje över att få blommor i present? Bara fått rosor på krogen men då har jag blivit glad!
[X]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ ] Blivit arg utan anledning?

[x]Brytt mig om H&M's val av modeller? Aaa fast inte på något negativt sätt. Tycker H&M är duktiga på att variera sina modeller

[X] Pratat skvaller? Yes
[X] Varit arg/sur utan att tala om det? Ja
[X] Kramat en kille?
[X] Dansat?
[X] Bakat åt dig själv? Hemkunskap i skolan?

Totalt:  19/22

Min manliga sida:

[ ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?

[ ] Ätit en blodig stek?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap? .
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det? 
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[X] Läst en bok av Jan Guillou? Bland annat "Ondskan"
[x]  Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ? .
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[/] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?Inte Die Hard filmerna, men alla Rocky filmerna :P
[x] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby? osäker?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?

9½ / 22

Min bror och Jag

RSS 2.0